Masonic Talks

Uitnodiging voor thema avond "Masonic Talks" in 2019

Wat is broederschap? Is een broederlijke ontmoeting anders dan een vriendschappelijke ontmoeting? Hoe is het om broederschap te ervaren binnen de Vrijmetselarij? Heeft broederschap nog betekenis in deze Facebook tijd, of krijgt het juist nu weer meer betekenis?

In 2019 organiseert de Loge De Drie Grote Lichten weer een aantal ‘Masonic Talks’

Masonic Talks gaan over een actuele levensvraag.

Met de avond willen we iedereen een Vrijmetselaars ervaring bieden, geïnteresseerden en vrijmetselaars. Op deze avond zullen een aantal sprekers super kort hun persoonlijke ervaring rond het thema broederschap delen. Vervolgens is gelegenheid voor gemeenschappelijke uitwisseling van gedachten en ervaringen. Binnen de Vrijmetselarij is er een traditie van compareren. Compareren betekend dat we elkaar niet willen overtuigen, maar dat verschillende meningen naast elkaar kunnen bestaan. Dit is één van de vormen waarop we met- en van elkaar leren over het leven.

Organisatie & aanmelden

Wanneer: in voorjaar, zomer en najaar 2019 - ontvangst vanaf 19.30 uur - aanvang 20.00 uur - einde 22.00 uur 
Waar: Huize Het Oosten, Grote Tuinzaal - Rubenslaan 1 te Bilthoven 

Iedereen is welkom om deel te nemen aan de avond, zowel leden van Vrijmetselaars loges en geïnteresseerden.

Wilt u een uitnodiging ontvangen voor de eerstvolgende Masonic Talks? Meld u dan aan voor de uitnodigingenlijst:

Klik hier voor aanmelden Masonic Talks

Of als je vragen hebt: masonictalks@vrijmetselarij.nl

Let op: er is beperkt plek; je kan alleen meedoen aan de avond als je je hebt aangemeld. Je ontvangt per email een bevestiging.

Praat mee! We ontmoeten je graag!

Organisatie: Loge De Drie Grote Lichten te Bilthoven.

Masonic Talks

Masonic Talks Nr.2 TROUW ZIJN AAN JEZELF

Wat betekent - TROUW ZIJN AAN JEZELF - voor jou?PRAAT MEE! 22 maart Meld je via onze site: ddgl.nl/aanmelden-masonic-talks/Wat is trouw zijn aan jezelf? Wanneer ben je trouw aan jezelf en wanneer niet? Wanneer volg je je hart, wanneer je hoofd? Hoe verbind je je hoofd met je hart? Welke prijs betaald je als je niet trouw bent aan jezelf? Op Masonic Talks Nr.2 op 22 maart wisselen we ervaringen met elkaar uit over het thema ‘Trouw zijn aan jezelf’. De Bilthovense loge De Drie Grote Lichten organiseert Masonic Talks rond actuele levensvragen. Op 22 maart is het thema ‘trouw zijn aan jezelf’. Een vijftal sprekers geven een korte inleiding over hun persoonlijke ervaring rond het thema. Vervolgens is gelegenheid voor ‘comparitie’, het gemeenschappelijk uitwisselen van gedachten en ervaringen.Iedereen is welkom om deel te nemen aan de avond, zowel mannen als vrouwen. Met Masonic Talks willen wij met- en van elkaar leren over het leven en geïnteresseerden een Vrijmetselaars ervaring bieden. De bijeenkomst is in de tuinzaal van Huize Het Oosten, Jan Van Eycklaan 280 te Bilthoven. Weet je welkom vanaf 19:30. Let op: er is beperkt plek; daarom is het je van te voren aanmelden noodzakelijk. : ddgl.nl/aanmelden-masonic-talks/

Geplaatst door Ontdek de Vrijmetselarij In Bilthoven op Zondag 4 maart 2018

Locatie