Menu Sluiten

Beschaamd vertrouwen, hoe win ik vertrouwen? | Masonic Talks 23 jan 2020

PERSBERICHT – PERSBERICHT – PERSBERICHT – PERSBERICHT – PERSBERICHT

Vrijmetselaarservaring? MASONIC TALKS

 ’met- en van elkaar leren over het leven’

BESCHAAMD VERTROUWEN, HOE WIN IK VERTROUWEN?

thema-avond vanuit persoonlijke ervaringen op 23 januari 2020

Wat betekend ‘vertrouwen’? Wanneer is het ‘beschaamd’? Hoe ‘(her)win’ ik vertrouwen. Voor de één: ondanks tegenslag vasthouden waar je voor staat en van droomt in het leven. Voor de ander: vertrouwen op je intuïtie. De Bilthovense loge De Drie Grote Lichten organiseert voor iedereen: mannen en vrouwen, wel of geen vrijmetselaar, ‘Masonic Talks’, gesprekken tussen vrijmetselaren en zij die voor vrijmetselarij belangstelling hebben, rond actuele levensvragen. Een aantal sprekers geeft een korte inleiding over hun persoonlijke ervaring rond de thema’s ‘Hoe ga je om met beschaamd vertrouwen’ en ‘Hoe win ik vertrouwen’. Vervolgens is er gelegenheid voor het gemeenschappelijk uitwisselen van gedachten en ervaringen.

Met deze Masonic Talks wil de Loge met belangstellenden en leden leren over het leven en geïnteresseerden een Vrijmetselaars ervaring bieden. Aan de hand van de ritualen die binnen de vrijmetselarij worden gebruikt, worden soortgelijke gesprekken namelijk ook binnen de Loge gevoerd.

Deze avond is één van de vier bijeenkomsten over het thema ‘vertrouwen’. De laatste avond wordt gehouden op 19 maart 2020 en heeft als onderwerp: Staat vertrouwen tegenover verrassing?         

Locatie is de tuinzaal van Huize Het Oosten, Rubenslaan 1 te Bilthoven. De ontvangst is vanaf 19:30 (u welkom geheten bij de hoofdingang) en duurt tot 22:00. Deelname aan de avonden is kosteloos. Aanmelding kan via de site van de loge De Drie Grote Lichten: ddgl.nl/aanmelden-masonic-talks/

Loge De Drie Grote Lichten

Geef een antwoord