Menu Sluiten

MASONIC TALKS

De Loge De Drie Grote Lichten organiseert regelmatig publieke  ‘Masonic Talks’ en voorlichtingsbijeenkomsten voor geïnteresseerden om kennis te maken met de Vrijmetselarij en onze Loge in het bijzonder. Wees welkom op een van de volgende bijeenkomsten. Zie agenda.

Masonic Talks gaan over een actuele levensvraag.

Met de avond willen we iedereen een Vrijmetselaars ervaring bieden, geïnteresseerden en vrijmetselaars. Op deze avond zullen een aantal sprekers super kort hun persoonlijke ervaring rond het thema broederschap delen. Vervolgens is gelegenheid voor gemeenschappelijke uitwisseling van gedachten en ervaringen. Binnen de Vrijmetselarij is er een traditie van compareren. Compareren betekent dat we elkaar niet willen overtuigen, maar dat verschillende meningen naast elkaar kunnen bestaan. Dit is één van de vormen waarop we met- en van elkaar leren over het leven. Klik voor meer info en eerstvolgende data…

Loge de Drie Grote Lichten is een Vrijmetselaarsloge actief in Bilthoven. Opgericht in 2003 en telt ongeveer 35 active leden. 

Wilt u kennismaken met de Vrijmetselarij en onze Loge in het bijzonder? Daarvoor organiseren wij regelmatig onze Masonic Talks. Dit zijn bijeenkomsten waarin een aantal van onze leden een persoonlijk verhaal delen rondom het thema van deze specifieke avond. Elke Masonic Talks avond heeft zijn eigen thema.

U kunt ook kennismaken met ons door een persoonlijk gesprek met onze voorlichtingscommissie. Zie hiervoor de informatiepagina.

VOORLICHTINGSACTIVITEITEN

 • Geen evenementen
 • LOGE BIJEENKOMSTEN

  Elke eerste en derde dinsdag van de maand om 20.00 uur tenzij anders aangegeven op de arbeidstafel die u vindt op de Orde website www.vrijmetselarij.nl
   

  Plaats van bijeenkomst: Huize het Oosten, Rubenslaan 1, 3723 BM Bilthoven

  Aanvang Arbeid: 1e en 3e dinsdag van de maand om 20.00 uur, tenzij anders aangegeven in onze Arbeidstafel.
  De kleding tijdens de bijeenkomsten is een donker pak. Klik hier voor de arbeidstafel.

  Of stuur een bericht aan het secretariaat.

  Voor informatie over de orde van vrijmetselaren klik hier.