Menu Sluiten

Kom met Ons Mee op een Reis door de Wereld van Spinoza!

🗓️ 4 november 2023
🕧 12.30 – 15.00
📍 Huize Het Oosten, Bilthoven

Hallo beste mensen en ontdekkingsreizigers van het leven,

Ben je ooit nieuwsgierig geweest naar de grote levensvragen? Wil je graag meer te weten komen over filosofie en persoonlijke ontwikkeling? Dan hebben we iets bijzonders voor je in petto!

Op 4 november vieren we het 20-jarig bestaan van onze Vrijmetselaarsloge “De Drie Grote Lichten” in Bilthoven. We staan al twee decennia lang voor de ontwikkeling van het individu en het bevorderen van universele broederschap. En dit jubileum willen we graag met jou vieren!

Wat Kun Je Verwachten? We hebben de getalenteerde theatermaker Harpert Michielsen uitgenodigd voor een fascinerende tocht door het leven en de ideeën van Spinoza, een invloedrijke denker uit de 17e eeuw.

🧭 Hoezo Spinoza? Spinoza leefde in een tijd van grote verandering en had een unieke kijk op hoe je gelukkig en vrij kunt zijn. Zijn boek, de Ethica, is als een gids voor een zinvol leven, en vandaag de dag nog steeds super relevant!

🎭 Een Theatrale Ontdekkingsreis Harpert Michielsen brengt zijn denkbeelden op een levendige manier tot uiting, zodat je ze niet alleen begrijpt maar ook voelt!

🗨️ Jouw Gedachten Na de voorstelling krijg je de kans om je eigen ideeën en gedachten te delen. Een open gesprek waarin alles gezegd mag worden.

🍻 Gezellig Samenzijn We sluiten de middag af met een gezellige borrel. Want wat is een bijeenkomst zonder goed gezelschap en een lekker drankje?

Praktische Details

Entree: 12,50 euro (te betalen bij binnenkomst)
Aanvang: 12.30 uur
Einde: 15.00 uur
Locatie: Huize Het Oosten, Rubenslaan 1, 3723BM, Bilthoven, Tuinzaal

Iedereen is van harte welkom! Kunnen we op je rekenen?

Om deel te nemen vragen we je om je aan te melden. Dat kan via het aanmeldformulier hieronder. We kijken er naar uit je te mogen verwelkomen op deze bijzondere dag. Tot dan!

Met warme groet,
De leden van De Drie Grote Lichten